Vesprada festera a Benimarfull

Un grup de La Primitiva participa a l’Entrada d’aquest municipi

Moment de l’inici de l’Entrada (Foto: P. Martínez)

PMB. Plàcida i festiva tarda del dissabte 28 de juliol la que va gaudir un grup reduït de La Primitiva al municipi de Benimarfull, acompanyant a la filà Al-Marrà en les seves festes de Moros i Cristians en honor de Santa Anna, Sant Jaume i al Santíssim Crist de la Bona Mort. Al costat de la petita banda, alguns membres del Grup de Dolçainers i Tabaleters la Cordeta interpretant un variat repertori: Uzúl el-msélmin, de Camilo Pérez Monllor; El President, de Miguel Picó Biosca i El Moro del Sinc, de Rafael Giner Estruch. L’acte va finalitzar al voltant de les nou de la nit per a donar pas a la processó.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: