The Queen Ibiza, un grup eivissenc que homenatja la banda britànica

Quico Martínez és el baix d’aquest grup de recent formació

The Queen Ibiza amb Quico Martínez a la dreta de la foto

PMB. The Queen Ibiza és un grup musical de recent creació format a l’illa balear, el qual tributa en cadascun dels seus concerts a la mítica banda que va liderar Freddie Mercury. Fundat per la periodista i cantant Brigitte Bobet, compta tota ella amb músics locals entre els quals es troba el nostre company Quico Martínez al baix.

El seu espectacle A night with the Queen entre els quals apareixen títols tan populars com I want to break free, Do not stop me now o We are the champions ja ha estat realitzat en aquest estiu a l’hotel Jabeque Soul de Ses Figueretes i al barri de Ca n’Escandell. (Més informació Facebook The Queen Ibiza)

Quico Martínez, baix. (Alcoi, 1984). Professor de Música en l’especialitat de trompa pel Conservatori Superior de Castelló, actualment és professor de trompa del Conservatori Professional d’Eivissa i Formentera. És un baix autodidacta, formant part de nombroses i variades formacions de música moderna (big bands de jazz, orquestres, pop-rock) i ha col·laborat amb la Big Band Ciutat d’Eivissa, Cor Ciutat d’Eivissa, Cor Can Blau Gospel, amb el cantautor de rock Jesús Lara i amb la Ciutat Big Band d’Alcoi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: