De marxes per La Pobla del Duc

Un grup de La Primitiva participa a l’Entrada d’aquest poble de La Vall d’Albaida amb el Capità Moro

Moment de l’Entrada a La Pobla del Duc (Foto: P. Martínez)

PMB. Una completa vesprada la del dissabte 25 d’agost al municipi de la Pobla del Duc en les seves festes de Moros i Cristians en honor de la Divina Aurora, Crist de l’Empar i de Sant Blai, patró del poble. Un grup reduït de La Primitiva actuava amb la Filà Bufalifes que organitzava la Capitania Mora representada per Antoni Ramírez Fayos.

Els actes començaven a les set de la vesprada amb un desfile de bandes acompanyant al càrrec amb Un moble més, de Julio Laporta Hellín juntament amb alguns membres del Grup de Dolçainers i Tabaleters la Cordeta. Seguidament l’Entrada Mora amb Uzúl el-msélmin, de Camilo Pérez Monllor; i Marxa del Centenari, d’ Amando Blanquer Ponsoda, finalitzant al voltant de les deu de la nit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: