Ana Valor en directe

El concert és un aperitiu previ a la celebració de una nova edició del Moniàtic

Ana Valor (Alcoi, 1994)

PMB. Tot esperant l’imminent llançament del seu últim treball discogràfic, Ana Valor ofereix un concert el dijous 6 de setembre al Cal’s Flares del carrer Font del Vidre a les 19 h. on la recaptació de la caixa de la barra anirà destinada a finançar el proper Moniàtic a celebrar el dissabte 29 de setembre. 

Aquest és un dels preàmbuls que s’ofereixen amb motiu del desè aniversari del festival de música independent alcoià i que enguany comptarà amb les actuacions de, entre altres, el duo Júlia i els grups Las Infrarrojas i Típex. Al concert d’Ana Valor es podrà adquirir un pack de Cerveses Lluna artesanal i exquisit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: