El Fan Club Camilo Sesto celebra l’aniversari del cantant a Apolo

El dissabte 15 organitza actes especials amb motiu dels 72 anys que complirà el cantant el diumenge següent

PMB. El dissabte 15 de setembre, el Fan Club Camilo Sesto d’Alcoi amb seu a Apolo, organitza una sèrie d’activitats especials amb motiu del 72 aniversari del cantant. Els actes s’inicien a les 11 h. des de La Rosaleda amb una Ruta Turísitica Camilo Blanes -Camilo Sesto-  pels punts més importants de la ciutat en la vida del cantautor fins a la seva partida a Madrid. Seguidament, s’organitza un dinar a la Filà Judíos a les 14.30 h. amb un cobert de 20 € amb inscripció prèvia via WhatsApp al 625.950.409.
A la tarda, després de l’assaig de banda cap a les 20 h. es celebra un concert tribut amb entrada lliure com a homenatge a l’autor d’Amor Amar a càrrec del cantant local José Faes per a gaudir de tots els seus èxits. Esteu tots convidats !!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: