Alcoi celebra la II Fira Modernista del mes de setembre

El Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta va amenitzar el centre de la ciutat en el primer dia de Fira

 

PMB.  Del 17 al 23 de setembre s’està celebrant a la nostra ciutat la II Fira Modernista que en aquesta ocasió compta amb l’escultor Lorenzo Ridaura com a personatge central recordat i homenatjat. Durant aquesta setmana s’han anat celebrant cada dia rutes guiades pels edificis més representatius, tallers didàctics com el de barrets i lligadures, sessions de cinema amb Metrópolis i El demonio y la carne, i exposicions com Ridaura de prop amb fotografies de Paco Grau sobre obres de l’escultor homenatjat a la Mutua Levante (Plaça d’Espanya, 15) o La bellesa esculpida (capella Antic Asil, El Camí, 42) amb Lluís Vidal i Elisa Beneyto com a comisaris de l’exposició, els quals també van presentar el llibre Vida y obra del escultor Lorenzo Ridaura Gosálbez (1871-1963) el passat dimarts al Círculo Industrial.

Membres de La Cordeta amb la Regidora de Turisme, Lorena Zamorano (Foto: Facebook Xavi Nebot)

A la tarda del dilluns d’aquesta segona edició, els carrers del centre de la ciutat van ser amenitzats pel Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta que també participarà en els actes centrals d’aquesta Fira durant el proper cap de setmana sent el punt central d’aquesta Fira el parc de la Glorieta on es celebrarà la XXVI Mostra de Dolçaines i Tabaleters d’Alcoi. Altres escenaris de la Fira es dispersen entre el Teatre Principal, el Centre Cultural Mario Silvestre, el Cementeri Municipal, el MUBOMA o el Cafè Samarita (Sant Mateu, 66) on hi haurà música i poesia.

PDF  amb tota la informació II Fira Modernista Alcoi

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: