La Primitiva, convidada al II Certamen d’Interpretació de Música Festera d’Alcoi

Aquesta segona edició es celebra el dissabte 29 de setembre amb cercavila prèvia

PMB. El proper dissabte 29 de setembre a les 19 h. al Teatre Calderón, es celebra el II Certamen d’Interpretació de Música Festera d’Alcoi després de la victòria de l’any passat de l’Ateneu Musical de Cocentaina.

Aquest any, les bandes que competeixen pels premis dotats amb 4.000, 2.500 i 1.500 € són el Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost,  l’Agrupació Musical de Manuel i, per últim, l’Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola, sent aquest any la peça obligada, la marxa cristiana Piccadilly Circus, de Josep Vicent Egea Insa. Mentre el jurat delibera, ofereix un petit concert la nostra banda dirigida per Àngel Lluís Ferrando, interpretant els pasdobles Krouger i A la guerra, de Camilo Pérez Laporta, la marxa ‘de festa’ Moros i Cristians, de Camilo Pérez Monllor, i el poema simfònic de Gonzalo Blanes La despedida de Abu-Abdalà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: