Óscar Martínez torna als ‘Monòlegs d’Alcoiania’

Últimes sessions de la vuitena edició al Teatre Principal amb la millor comèdia alcoiana

PMB. Per iniciativa de Radio Alcoy, El Nostre Ciutat i La Dependent amb col.laboració de la Unión Alcoyana i Paco Grau es celebra des de fa vuit anys al Teatre Principal els ja populars Monòlegs d’Alcoiana. El dimecres i dijous 3 i 4 d’octubre es representen les dues últimes sessions d’aquest cicle que ha estat presentat per Isabel Balaguer. El programa consta de les actuacions de Rosa Fraj amb un text propi; Julián Coloma amb text de Toni Santonja; i finalment, Óscar Martínez interpreta l’argument de Paco Agulló, que parla dels distints barris de la ciutat i del grau d’alcoiania de cadascú d’ells. (Teatre Principal, 20.30 h. http://www.ticketalcoi.com)

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: