La Primitiva a Albaida el proper 9 d’octubre

La banda intervé a l’Entrada Mora en les festes d’aquesta població valenciana

PMB. La Primitiva apareix el dimarts 9 d’octubre a l’Entrada Mora que es realitza a partir de les 17 h. a la localitat d’Albaida dins de les seues festes de Moros i Cristians en honor de la Mare de Deú del Remei a celebrar del 8 a l’11 d’octubre. Actua amb la esquadra Especial de la filà Sirocos que enguany exerceix la capitania mora on la banda interpreta Uzúl el-msélmin de Camilo Pérez Monllor, sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando Morales. Aquesta filà celebra enguany el 50º aniversari de la seva fundació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: