Música a benefici de Coratge

El muntatge musical Moisés es representa al Teatre del Col.legi Salesià

PMB. El diumenge 28 d’octubre a les 18.30 h. el Teatre Salesians acull la representació del musical Moisés. Aquest muntatge està realitzat per la Companyia D3 Jóvenes Artistas i inspirat en les melodies de la pel·lícula animada El príncipe de Egipto. La representació té un caràcter benèfic ja que tot el recaptat serà destinat a la Fundació Coratge, associació destinada a informar i assessorar a familiars i malalts de DCA (Dany Cerebral Adquirit), els quals van celebrar el passat divendres 26 el dia d’aquesta malaltia amb taules informatives per tota la ciutat amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta entitat i les tasques que desenvolupen. (Més informació: Facebook Coratge, e-mail: associaciocoratge@gmail.com o el tfo. 610029895).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: