La SM L’Aliança de La Torre de les Maçanes prepara centenari

La banda també va guanyar el Segon Premi a l’Entrada de Bandes de Campello

Membres de la banda juntament amb el seu director Jordi Monllor a Campello (Facebook: SMATM)

PMB. La Societat Musical L’Aliança La Torre de les Maçanes aconseguia el Segon Premi en l’Entrada de Bandes que celebra Campello dins de les festes de Moros i Cristians del mes d’octubre on competien tretze bandes. Aquesta banda, dirigida per Jordi Monllor Oltra, porta uns anys anant a aquest municipi alacantí acompanyant a la Filà Kordofan, on en aquesta ocasió, interpretava el famós pasdoble Primavera d’Antonio Gisbert Espí.
D’altra banda, aquesta societat comença els preparatius per a l’any vinent on celebrarà el centenari de la seva refundació com a entitat social i educativa encara que els seus orígens sembla ser que es remunten a 1890. En tot aquest procés va tindre molt a veure Antonio Casa Ridaura (1874 -1935), compositor, bombardinista de la nostra banda i primer director de la banda de La Torre, vinculat també a les bandes de Gorga i Ademús. És per això que dins de les bones relacions entre les dues bandes, s’hagi sol.licitat al nostre arxiu algunes de les seves obres per a un concert en record de la seva figura, on podem destacar la marxa de processó A la memoria de Francisco Aznar o els pasdobles El primer tro i Café Sou.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: