Presentació del «Camilo Sinfónico» a Madrid

Una comitiva alcoiana composta del Fan Club Camilo Sesto i Ajuntament viatjava a la capital

Pastora Soler, Ruth Lorenzo, Camilo Sesto, Marta Sánchez i Mónica Naranjo (Foto: Bekia)

PMB.  El dimarts 20 de novembre es presentava en el Florida Park de Madrid l’últim treball Camilo Sinfónico, recull dels grans èxits del cantautor alcoià Camilo Sesto amb la seua veu en els enregistraments originals acompanyada de l’Orquestra de RTVE i de les veus femenines de Marta Sánchez, Pastora Soler, Ruth Lorenzo i Mónica Naranjo. A l’esdeveniment va acudir una comitiva alcoiana entre les que es trobava Antonio Francés, alcalde d’Alcoi; Jorge Martínez, regidor d’Obres juntament amb membres del Fan Club Camilo Sesto amb seu a Apolo, encapçalada pel seu president Gilberto Molina.

Membres de l’Ajuntament i Fan Club a la presentació

Aquest nou CD inclou en la seva versió ‘extendida’ el documental Lo que fuí es lo que soy, dirigit per Óscar Garcia Blesa que serà projectat el proper dimecres 28 al Teatre Calderón com a acte previ a la inauguració del canvi de nom de La Alameda que passarà a ser Alameda Camilo Sesto, reivindicació que realitza el Fan Club des de fa uns anys i que va cobrar més força si és possible des del nomenament de Fill Predilecte de la ciutat al novembre de 2016, acte que va comptar amb la participació de la Primitiva.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: