«Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys, tots a una veu», el dissabte 1 de desembre

Amb aquest lema, la Banda Juvenil de La Primitiva ofereix el seu primer concert

PDF programa

PMB. El dissabte 1 de desembre a les 19.30 h., la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva ofereix el seu primer concert sota la direcció de Jordi Monllor Oltra, amb organització de la FSMCV i Presidència de la Generalitat. Aquesta nova agrupació està composta d’alumnes del Conjunt Instrumental de l’Escola de Música ‘Amando Blanquer’ juntament amb membres de La Primitiva que ofereix un variat repertori de temàtica valenciana en el marc del 600é aniversari de la Generalitat Valenciana. El concert fa un breu recorregut pels tipus d’obres que les bandes han assimiliat com a pròpies: el pasdoble amb Felicitat, de Ferran Campos Valdés; les obres originals de banda com Sonatina Naif del propi Jordi Monllor i Jovenívola, de Joan Alborch Miñana; i els arranjaments de música de grups valencians amb Esbarzers de La Gossa Sorda, arranjada per Víctor Pérez i Karrasketón de La Fúmiga versionada per José Beteta, integrant del mateix grup. Amb entrada lliure, el concert es celebra al Centre Instructiu Musical Apolo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: