Hiroshi Fujii: Concert i CD «Fa 25 anys»

El músic japonès presenta el seu nou treball discogràfic amb participació de La Primitiva dins d’un concert benèfic a les portes del Nadal

PMB. Organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, Hiroshi Fujii realitza un concert de guitarra a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca el diumenge 23 de desembre a les 19 h. al Teatre Calderón. Presentat pel nostre company Oscar Martínez, el concert porta com a lema Fa 25 anys! en record del temps  que porta exercint la seva vida com a músic a la nostra ciutat. Entrades ja a la venda per 10 € en http://www.ticketalcoi.com que inclou el concert i el segon CD gravat i realitzat per Radio Alcoy que porta el mateix nom. La Corporació Musical Primitiva participa en aquest nou treball discogràfic amb l’obra per a dolçaina i banda Aljama de Ferrer Ferran que va ser gravat el passat 27 de gener al CIM Apolo sota direcció d’Àngel Lluís Ferrando i assessorament tècnic d’Eduard Terol i Botella.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: