Nova banda de jazz a Cocentaina

Alguns membres de La Primitiva composen part de la nova Mississipi Dixieland Jazz Band a la capital del Comtat

PMB. Cocentaina va veure néixer un nou grup de jazz amb el nom de Mississipi Dixieland Jazz Band el passat mes de setembre amb un concert o assaig públic. Alguns membres de La Primitiva formen part d’ell com el trompeta Àngel Esteve, el tubista Vicente Pascual o el clarinetista José Antonio Monllor. El dissabte 15 de desembre a les 20.30 h. celebren un altre assaig públic a la cafeteria Dolce Vita de Cocentaina com a colofó a un Gin Master Class que començarà tres hores abans. En el transcurs del concert es sortejarà entre els assistents un sopar al Restaurant El Jamoncito d’Alcoi. El proper 28 de desembre tornaran a actuar al C.C. Julia Pérez de Gaianes a les 20.30 h. Una bona sessió de jazz per a donar pas als actes purament nadalencs.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: