«Un Nadal de cinema» a La Torre de les Maçanes

La banda celebra Santa Cecília amb un concert de bandes sonores i nadaletes

PMB. Si vosté no és un dels agraciats en els premis de la Loteria de Nadal, pot vindre a gaudir del concert de Santa Cecília que ofereix la S.M. L’Aliança de La Torre de les Maçanes amb direcció de Jordi Monllor Oltra el dissabte 22 a les 18.30 h. a la Casa de Cultura.
Un Nadal de cinema és el títol d’aquest concert a les portes del Nadal compost de bandes sonores de les millors pel·lícules i sèries de televisió com Westworld, Up! O La La Land, la majoria d’elles adaptades pel propi Monllor. La tercera part compta amb la participació de les alumnes de l’Escola de Música que canten unes nadaletes dirigides per Claudia Delgado. El programa anuncia sorpresa final i servei de ‘rosetes’ i begudes a preus populars per a gaudir de una bona sessió de cinema amb faristols.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: