«Quererte a ti. Homenaje a Camilo Sesto» amb Ángela Carrasco i Paco Arrojo ja arriba a Alcoi

La Primitiva arranca el nou any acompanyant estos dos cantants en l’exitós homenatge a Camilo Sesto

Falca radiofònica

PMB. El divendres 18 de gener a les 20 h. arriba al Teatre Calderón el concert Quererte a ti. Homenaje a Camilo Sesto, un homenatge a Camilo Sesto que traça un recorregut per tot el repertori del cantant alcoià de la mà d’Ángela Carrasco i Paco Arrojo acompanyats per la Corporació Musical Primitiva dirigida per Àngel Lluís Ferrando Morales.
Algo de mí, Vivir así es morir de amor, El amor de mi vida fins un total de setze temes arranjats per a banda pel valencià Francesc Andreu Comos i interpretats per la seva companya en l’òpera-rock Jesucristo Superstar i per un dels semifinalistes del famós concurs televisiu La Voz. Després de la seva estrena a Madrid, aquest espectacle produït per Infinity Eventos y Producciones, S.L. arriba amb èxit a Alcoi després del seu pas per localitats com Badajoz, Gandia i Onda. (Venda entrades: ticketalcoi.com)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: