La Primitiva participa a la Media Fiesta d’Elda

La ciutat celebra el 75é aniversari de les seues festes amb un programa especial

Moment del desfile a Elda (Foto: Diario Información)

PMB. La Media Fiesta d’Elda es celebra aquest any durant dos caps de setmana consecutius amb caràcter especial pel 75 aniversari en què la ciutat celebra les seves festes de Moros i Cristians en honor a Sant Antón. Tot un programa fester en que La Primitiva participa en la desfilada principal de la Media Fiesta que arranca a les 13 h. del diumenge 20 de gener el qual compta amb la presència de convidats d’altres poblacions que lluiran els antics vestits de comparses que poblacions com Sax, Petrer o Villena van cedir perquè tornés la tradició festera a la capital del Vinalopó. Els pasdobles a interpretar: Primavera, d’Antonio Gisbert Espí; Operador, de Godofredo Garrigues Perucho i Orgullo santiaguista, d’Ignacio Sánchez Navarro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: