Assaig general del «Quererte a ti»

Els cantants Ángela Carrasco i Paco Arrojo visitaren Apolo per assajar amb la banda tot l’espectacle

Moment de l’assaig general a Apolo (Foto: P. Martínez)

PMB. La Corporació Musical Primitiva amb direcció d’Àngel Lluís Ferrando està immersa en l’última i atapeïda setmana d’assajos per la celebració del concert Quererte a ti. Homenaje a Camilo Sesto a celebrar el divendres 18 de gener a les 20 h. al Teatre Calderón. És per això que l’assaig de dimecres va comptar amb la presència dels cantants Ángela Carrasco i Paco Arrojo per ultimar detalls, malgrat l’apagada general que va afectar la zona del centre durant uns minuts. L’ocasió va ser molt oportuna per poder visitar el Fan Club Camilo Sesto a la planta baixa del local d’assajos on van ser atesos pel seu president, Gilberto Molina. Tot a punt per a un concert que està creant enorme expectació a la ciutat natal del cantant homenatjat amb setze dels temes més populars entre els que apareixen Melina, El amor de mi vida i Amor-Amar. (Venda entrades: ticketalcoi.com)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: