La Torre de les Maçanes, present al Desfile Provincial de Fitur

La Societat Musical L’Aliança de La Torre de les Maçanes enceta així el seu centenari

PMB. El passat dissabte 26 de gener es va celebrar entre Callao i Sol de Madrid la Desfilada Provincial de les festes d’Alacant que organitza Turismo Costa Blanca emmarcat en la Fira Internacional de Turisme Fitur participant  unes 1.500 persones de diferents municipis alacantins on van estar presents les festes de Villena, Petrer, Sax, etc.

La Torre de les Maçanes va ser un dels presents per promocionar la festa de Sant Gregori amb la desfilada del ‘pa beneit’ que es porta sobre el cap per honrar al sant que, segons explica la llegenda, va intercedir en 1658 per a que el poble fos alliberat de una plaga de llagosta. Pel cèntric carrer madrileny de Preciados i en companyia de les ‘clavariesses’ amb el pa i el vestit típic també va desfilar la Societat Musical L’Aliança de La Torre de les Maçanes que aquest any comença la celebració del seu centenari. La banda que dirigeix Jordi Monllor Oltra va interpretar Orgullo santiaguista, d’Ignacio Sánchez Navarro i De Madrid al cielo d’Ernesto Marquina.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: