Concert del «Magnificat en Re Major BWV 243» de Bach

Amb direcció musical de Paco Amaya, el concert es celebra en tres ocasions a Torrent i València

PMB. Les classes de Cant, Cor i Orquestra del Conservatori Professional de Música de Torrent al costat del Cor de la Universitat Politècnica de València interpreten junts el Magnificat en Re Major BWV 243 sota la direcció orquestral de Paco Amaya. El concert es realitza en tres ocasions: església del Mont Sió de Torrent (divendres 15, 2015 h.); església de la Companya de Jesús de valència (diumenge 17, 11.30 h.) i l’església de Sant Martí Bisbe i Sant Antoni Abad de València (divendres 22, 20.15 h.) a benefici de Manos Unidas. Aquesta és una de les grans obres vocals de Johann Sebastian Bach. Va ser publicada el 1733 i està escrita per a cor a cinc veus i orquestra i destinada per a la festa de la visitació de la Verge Maria el 2 de juliol, sent una de les poques peces musicals del compositor basada en un text en llatí.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: