Ana Valor presenta nou treball discogràfic

Tic-Tac es presenta el dissabte 2 de març al Teatre Salesià amb set temes

PMB.  El dissabte 2 de març, Ana Valor presenta en concert el seu nou treball discogràfic Tic-Tac a celebrar al Teatre del Col·legi Salesià a les 19.30 h. La gala té caràcter benèfic ja que la recaptació anirà a parar a l’associació valenciana Música para el Autismo, organització sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar a persones autistes a fi de millorar el seu desenvolupament personal mitjançant la música. El nou CD després de En mi mente conté col·laboracions de Mauro Colomina i Cristina Expositi amb un total de set temes entre els quals podem desvetllar alguns títols com Noche de lenços i No voy a dejar de luchar, la que va ser cançó oficial del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi 2017.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: