Pròximament, nova sèrie «Repàs de Rams»

La nostra pàgina inicia des de març un nou treball de Pablo Martínez amb motiu del 80é aniversari dels concerts de Diumenge de Rams

PMB. A partir del mes de març i amb periodicitat mensual, la nostra pàgina iniciarà una nova sèrie dedicada a la història dels concerts festers de Diumenge de Rams amb motiu del 80è aniversari de la seva celebració. Amb el títol Repàs de Rams i durant vuit capítols es realitzarà una panoràmica de dècada en dècada als diferents escenaris, repertoris i curiositats que han presentat aquests concerts, en un inici de repàs de pasdobles per a posteriorment conèixer-se com d’exaltació a la música festera. Algunes de les estrenes estretament relacionades amb la filà Abencerrajes, els inicis d’Amando Blanquer, canvis de director o anècdotes de tipus social lligades a banda i filà estaran presents en cada capítol que finalitzarà amb un apèndix que consta de tots els programes de concert i d’una plantilla de músics de la banda en un any concret de la dècada reflexada.

Programa de mano Diumenge de Rams 1940

En aquest curt ‘post’ de presentació, agrair l’ajuda i atenció a tots aquells que m’han dedicat un moment del seu temps com Adrián Espí, Josep Lluís Santonja, Antonio Castelló, José María Valls, Alfonso Jordá Carbonell i Ernest Llorens, i sobretot, a gent de la nostra ‘casa’ com Antonio Adamuz, Àngel Lluís Ferrando, Jaume Jordi Ferrando, i especialment a Rafael Serra Moncho, company veterà, pel seu recolzament i la total confiança en la valuosa documentació que m’ha aportat per a contar tot l’esdevingut al concert més emblemàtic de La Primitiva. Per descomptat, agrair també el testimoni que ens deixa escrit Ernesto Valor Calatayud, gran cronista de tot allò relacionat amb la música i el nostre poble, i que damunt tenim la sort de que va pertànyer a la nostra banda.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: