José Benjamín González Gomis, director del Orfeón de La Mancha

El seu primer concert com a director es celebrà passat dissabte a Salamanca

PMB. L’Auditori del Colegio Mayor Fonseca de Salamanca va acollir en la vesprada del passat dissabte 23 un concert de l’Orfeón de la Mancha que compta des de fa uns mesos amb el seu nou director, José Benjamín González Gomis. Al programa apareixien obres de Schubert, Kedrov i Juan de la Enzina. Aquesta formació coral d’Albacete va ser convidada per la Universitat de Salamanca dins de la programació cultural del VIII Centenari de la Universitat. En l’actualitat, Pepe González finalitza el grau en Etnomusicologia al Conservatori Superior de Castilla y León, i cursa els graus de Direcció de banda (Pau Marquès i Juan Luís González) i de Composició (José Miguel Fayos i Julián Àvila) al Conservatori Superior de Castilla y La Mancha.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: