Poesia i música amb «Cel d’horabaixa»

La presentació del poemari de Francesc Pou inclou música de Terol i Botella i Gómez Maestro

PMB. Divendres 29 a les 19.30 h. al Centre Cultural ‘Mario Silvestre’ presenta Francesc Pou el seu poemari Cel d’horabaixa. L’acte presentat per Silvestre Vilaplana, comptarà amb intermedis musicals de Eduard Terol i Botella al clarinet i Silvia Gómez Maestro al piano que interpretaran obres de Gerard Finzi i Francis Poulenc. Aquesta obra poètica està composta per dos poemaris, Espai de recança i Evocacions. L’escriptor ha guanyat recentment el IV Concurs de Relat Breu ‘A febrer, cada paraula compta’, de La Font d’En Carròs, amb el seu relat Fugida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: