Tania Bou debuta en l’òpera

La soprano actua en dues funcions de l’òpera de Donizetti Elisir d’amore a Alacant i Elda

PMB. Tania Bou forma part de l’elenc artístic de la comèdia Elisir d’amore de Gaetano Donizetti, sent el seu debut en l’òpera en un paper principal. Aquest muntatge a càrrec de la Universitat d’Alacant, es celebrarà en dues ocasions: el dimecres 10 d’abril al Paranimf de la Universitat d’Alacant i el dimarts 16 al Teatre Castelar d’Elda.

Amb aquesta òpera completa escenificada, és la primera vegada que la Coral de la Universitat d’Alacant realitza un muntatge d’aquestes característiques, acompanyada al piano pel seu director Shlomo Rodríguez. Tania interpreta el paper d’Adina, una camperola que rebutja l’amor del jove Nemorino, el qual compra un elixir d’amor que farà que Adina, pretendidament s’enamore d’ell i rebutgi els desitjos de matrimoni del sergent Belcore. Una de les àries més conegudes d’aquesta òpera és Una furtiva lacrima.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: