«Tarde de abril» en el Relevo Solemne de la Guardia Real

Com cada primer dimecres de mes, es celebra un concert de la Unidad de Música

Moment del Relevo Solemne de la Guardia real

PMB. Dimecres 3 d’abril, com tots els primers dimecres de cada mes, es celebra el Relevo Solemne de la Guardia Real tal com es feia en temps dels reis Alfonso XII i Alfonso XIII, amb els uniformes de llavors. Tota una desfilada amb la guàrdia entrant i sortint, relleu a l’artilleria i cavalleria, llancers i alabarders, convertint-se tot en un atractiu turístic i històric que es complementa amb la celebració d’un concert de la Unidad de Música a la llotja de la Puerta del Príncipe. Sota la direcció del tinent natural de Castalla, Francisco Juan Rodríguez s’inclou Tarde de Abril, d’Amando Blanquer. Les altres obres del programa: el pasdoble Gallito, de Santiago Lope; primera suite per a banda militar Chacona, de Gustav Holst; la marxa militar El relevo de la Guardia de la Zapaterita de Francisco Alonso i una selecció Nino Bravo in concert arranjats per a banda per M. Calero.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: