La Primitiva participa a la ‘Vespra d’abril’

L’acte es va celebrar al Teatre Calderón una hora abans del descobriment del cartell

Un grup de La Primitiva en un moment de l’acte (Foto: pagina66)

PMB. Dilluns passat 1 d’abril es celebrava per segon any consecutiu l’acte fester Vespra d’abril just abans de descobrir el cartell a la façana de l’Ajuntament, obra aquest any de Carlos Merchán. En aquesta segona edició, la Vespra d’abril va comptar amb la participació d’un grup de La Primitiva que, dirigit per Àngel Lluís Ferrando, va oferir moments de música medieval junt amb Primavera, Krouger, Als cristians i Uzul m-sélmin. En el transcurs de l’acte, es va homenatjar al sainet alcoià amb una lectura dramàtica d’El capità de la Llaganya, d’Anna Maria García a càrrec del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi; es va fer entrega del Premi Castell de Festes d’Or i Plata al Círculo Industrial, Unión Alcoyana i Mutua de Levante. També es va lliurar el Premi de Banda a la Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf per la seua desfilada del passat 21 d’abril de 2018. Les paraules de Juan José Olcina, president de l’Associació i Antonio Francés, alcalde, van posar punt final a l’acte.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: