La Primitiva amplia la seua discografia

El proper dissabte 4 de maig, la banda apareix a la col.lecció de disc-llibres del diari Levante-EMV

FSMCV. Coincidint amb el Dia de les Entrades alcoianes, aquest dissabte 4 de maig arriba a les llibreries i papereries de la Comunitat Valenciana la catorzena entrega de la col·lecció de disc-llibres que el diari Levante-EMV dedica a les societats musicals valencianes amb la col·laboració de la FSMCV i la Fundació SGAE.
Aquest volum estarà protagonitzat per la Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo i la nostra Corporació Musical Primitiva, que interpreta diverses famoses peces de compositors alcoians com són, entre altres, A Don Camilo, d’Eduard Terol; En el oasis, d’Eliseo Martí o Tristezas y alegrías, d’Evaristo Pérez Monllor. A més, com en cada exemplar podrem gaudir de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana dirigida en aquest cas per Teo Aparicio Barberán.

Fes la teva reserva ja! El 14è volum de la col·lecció només el podreu adquirir aquest dissabte dia 4 de maig amb el diari Levante-EMV per 5,95 €.

Una respuesta a «La Primitiva amplia la seua discografia»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: