Pedro Rodríguez deixarà la presidència de la FSMCV el pròxim dissabte 11 de maig

El fet és conseqüència del seu pas al món de la política

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV

FSMCV. El pròxim dissabte 11 de maig la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrarà la seua primera Assemblea General de 2019. Aquesta, que es realitzarà a Pego, té l’objectiu de realitzar balanç de la gestió i els pressupostos de 2018. En el seu si, s’anunciarà que Pedro Rodríguez deixa la presidència de la FSMCV, després de la seua incorporació a l’àmbit polític on exercirà com a senador independent en el grup del PSOE.

Seguint els procediments establits en els estatuts de l’entitat, en aquesta Assemblea es ratificaran els nous nomenaments de membres de la Junta Directiva, entre els quals s’establirà la presidència de la Federació. A més, uns altres dels temes que s’abordaran són l’aprovació de l’ingrés en la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE) i en la Unió d’Escoles de Música i Dansa (UEMyD).

Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Pego i de l’Ajuntament de la localitat i se celebrarà en el Teatre Municipal. Està previst que en ell participen directius de les més de 550 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: