«Musicòmic» amb Faula Teatre i el Col.legi Esclaves

L’ espectacle amb la direcció musical de Yolanda Calabuig va omplir l’aforament del Principal

Final de l’espectacle (Foto: Esclaves Alcoi)

PMB. Els alumnes del Col•legi Esclaves SCJ i Faula Teatre van participar en l’espectacle Musicòmic en la vesprada del passat divendres 10 de maig al Teatre Principal. Óscar Lara va ser el director dels actors de Faula Teatre i Yolanda Calabuig va assumir la direcció musical.

Musicòmic forma part del projecte L’escola canta organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació, per a les escoles de Primària de la localitat, per tal de donar suport als plans de normalització lingüística i que entre altres objectius pretén conéixer la tradició cultural amb la unió de la música i la llengua.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: