Recital de flauta travessera de Begoña Sancho Rodríguez

Dimecres 12 a les 17 h. a la Sala de Cámara de l’ADDA a Alacant

PMB. Els alumnes del Conservatori Superior de Música ‘Óscar Esplá’ d’Alacant ofereixen durant la setmana del 12 al 15 de juny un recital obert al públic com a Fi de Màster 18/19 que inclou la presència d’un jurat nomenat pel mateix conservatori, el qual avaluarà els alumnes que passaran per la Sala de Cámara de l’ADDA durant la setmana en el seu expedient acadèmic corresponent. La contestana Begoña Sancho Rodríguez, professora de Llenguatge Musical i Flauta a l’Escola de Música ‘Amando Blanquer’ és l’encarregada de realitzar-ho en la tarda de dimecres 12 a les 17 h. amb obres de Prokofiev i Gates acompanyada al piano per Victoria Marco Rico.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: