Recital de Cant de Mar Fernández Aliaga

Dijous 13 a les 19.30 h. a l’Auditori del Conservatori d’Ontinyent

PMB. Els alumnes del Conservatori Professional de Música ‘Josep Melcior Gomis’ d’Ontinyent estan oferint des de principis de juny una sèrie de recitals com a final de grau, posant així un punt i seguit al seu procés d’ensenyança-aprenentatge. A la nostra companya, la soprano Mar Fernández Aliaga li arriba el torn la vesprada del dijous 13 a les 19.30 h. a l’Auditori del mateix conservatori com a final dels seus estudis de Grau Professional de Cant. Interpreta obres de diferents estils entre àries d’òpera, sarsueles i cançó italiana d’autors com Mozart, Rossini i Rodrigo, entre altres. Està acompanyada al piano per Joanjo Albinyana, sent la seua professora Ruth Revert.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: