Sisena edició del SENT-ME a Cocentaina entre el 8 i 12 de Juliol

El període de matrícula de l’encontre musical contestà finalitza el 28 de juny 

PMB. L’alcaldesa de Cocentaina, Mireia Estepa, la regidora de Cultura, Marcela Richart i el director artístic del Sent-Me, Ignacio García-Vidal, van presentar el passat 30 d’abril a l’Ajuntament de Cocentaina els continguts del SENT-ME COCENTAINA 2019.

La sisena edició del Sent-Me va dirigit a tots els estudiants de flauta, clarinet, trompa, trompeta, violí, cello i direcció d’orquestra del món, amb una edad mínima recomanable de 9/10 anys. En l’edició d’enguany, el simposi ofereix tres blocs de continguts: masterclass d’un dia, el Sent-Met per a xiquets a partir de 4 anys i un festival de concerts celebrats per l‘Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia amb Sheherezade. Las mil y una noches de Rimski-Kórsakov, la Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, el Quartet de Corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant i els propis alumnes del Sent-Me que ompliran de música les nits estiuenques.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: