Entrada de Moros i Cristians a Pego

La banda intervé a l’Entrada Mora del dissabte 29 de juny per la vesprada

PMB. La Primitiva apareix el dissabte 29 a l’Entrada Mora que és realitza a partir de les 20.30 h. a la localitat de Pego dins de les seues festes de Moros i Cristians en honor del Santíssim Ecce-Homo a celebrar del 27 al 30 de juny. Actua amb l’Esquadra Especial de la filà Al-Hagamba-Muza (La Gamba) que celebra el 50è aniversari de la seua fundació on la banda interpreta Uzúl el-msélmin de Camilo Pérez Monllor, sota la dirección d’Àngel Lluís Ferrando Morales. L’esquadra està composta dels membres de la filà més veterans juntament amb els cinc festers que han exercit de capità en els últims anys. Dins dels actes de celebració d’aquest aniversari, la filà va exposar una col·lecció de fotos el passat mes de maig on va fer un recorregut visual dels esdeveniments i aventures viscudes al llarg de l’últim mig segle de la història dels Moros i Cristians a Pego i va celebrar també un concert de música festera a càrrec de la Societat Musical Beniatjarense el dissabte 8 de juny.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: