Entrada de Moros i Cristians a Manises

La banda intervé a l’Entrada Mora del divendres 5 de juliol per la nit

PMB. La Primitiva apareix el divendres a l’Entrada Mora que és realitza a partir de les 22.30 h. a la localitat valenciana de Manises dins de les seues festes de Moros i Cristians. Actua amb la filà La Mitja Lluna que celebra el seu any de capitania personificada per César Corzo Royo on la banda torna a interpretar Uzúl el-msélmin de Camilo Pérez Monllor, sota la dirección d’Àngel Lluís Ferrando Morales. Els Moros i Cristians seran una vegada més el preludi per l’excepcional Festa i Cavalcada de la Ceràmica, aquesta última organitzada per la Clavaria de les Santes Justa i Rufina, patrones de Manises. Es té constància que la Cavalcada va començar a celebrar-se a principis de 1900, marcada en el calendari el 19 de juliol, dia de Santa Justa i Rufina. Amb el pas dels anys la Cavalcada es va traslladar a la vigília de la festivitat de les Santes, convertint-se així en l’acte central de les festes patronals.

Una respuesta a «Entrada de Moros i Cristians a Manises»

  1. Segur que triomfareu, que us tracten be. Per alli encara tinc jo família llunyana per part de ma mare. Tinc cosins segons

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: