Concert del Centenari de La S.M. L’Aliança de La Torre de les Maçanes

Un concert especial per al matí del diumenge 4 d’agost amb directors convidats vinculats a aquesta banda

PMB. Sufragat per la Diputació Provincial d’Alacant dins de la seua XXIV Campanya ‘Música als Pobles’, la Societat Musical L’Aliança de la Torre de les Maçanes celebra els seus cent anys d’existència amb un concert especial. Té lloc el diumenge 4 d’agost a les 11 h. al Polivalent i consta d’un repertori especial per diferents motius tant per a la banda com per a algun dels set directors que acudiran en persona a conduir algunes de les obres com Vicente Ivorra Pujalte, José Alvado Serrano o Eduardo Bernabeu, aquest últim a uns dies de dirigir l’Himne de Festes de Cocentaina. El seu director titular, Jordi Monllor Oltra dirigirà Porta de l’Aljorf de Ferran Campos ja que és una de les obres que va dirigir en el seu primer concert per aquesta banda centenària. En el transcurs del concert, es presenta un llibre de la història de la banda juntament amb un CD.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: