Anaïs Domènech avança en la seua trajectòria professional

L’actriu apareix a la tercera temporada de Paquita Salas disponible ja en Netflix

Anaïs Domènech juntament amb Els Javis, Laura Corbacho i Omar Banana

PMB. La saxofonista vinculada durant uns anys a la nostra societat Anaïs Domènech va decidir fa uns anys traslladar-se a València per als seus estudis d’Art Dramàtic d’on ja comencen a sorgir els seus primers treballs mediàtics. Recentment l’hem pogut veure en un petit paper en la comèdia de José Luis Berlanga Viva la vida amb el ‘paisano’ televisiu Pablo Chiapella, mentre que ja la podem veure en la tercera temporada de Paquita Salas, sèrie creada per Los Javis i protagonitzada per Brays Efe que encarna una representant d’actors, juntament amb una llarga aparició de ‘cameos’ de figures del món de l’espectacle. Anaïs ha estat una de les tres intèrprets seleccionades d’entre un càsting de 6.000 aspirants juntament amb Omar Banana i Laura Corbacho, estant aquesta temporada ja disponible a la plataforma digital Netflix en streaming. Des d’Apolo li donem l’enhorabona i molts èxits en els propers treballs.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: