Una jornada nupcial i musical

Contrauen matrimoni la flautista María Baldó i el trompeta i vicepresident Sergio Ortega

Moment final de la boda (Foto: Vicente Pastor)

PMB. El passat dissabte 31 d’agost, un nodrit grup de músics de La Primitiva van ser convidats a la cerimònia civil celebrada a un conegut saló de banquets del Comtat on van contraure matrimoni la flautista Maria Baldó Cantó i el trompeta i vicepresident de la banda Sergio Ortega Gimeno.
En el transcurs de la cerimònia, juntament als parlaments d’alguns companys i companyes de la banda, va tindre lloc l’estrena d’una nova obra de l’imparable Jordi Monllor Oltra, composta expressament per a l’ocasió Mabalcán! estructurada en tres moviments per a l’entrada del nuvi, de la núvia i la sortida final del ja matrimoni, el qual va tindre el tradicional passeig amb sabres que ofereix la Policia a l’amic recent casat. Abans del banquet que es va allargar fins a la nit, hi va haver un ‘lunch’ de benvinguda en què va actuar la Mississippi Dixieland Jazz Band formada per alguns membres de la banda. Durant el llarg banquet, no van poder faltar els típics regals a familiars i amics incloent la famosa figura del músic que Apolo i La Primitiva sempre regalen a les cerimònies nupcials mentre sona L’Entrà dels moros. Enhorabona!!!

Els músics convidats van estrenar «Mabalcán!» (Foto: Vicente Pastor)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: