Apolo es converteix en seu televisiva

Durant el mes de setembre, els locals de la societat són llogats per a l’equip de rodatge de la sèrie Dime quién soy de Movistar+

L’escriptora Julia Navarro i l’actriu Irene Escolar en la presentació de la sèrie

PMB. Durant el mes de setembre, Apolo serà seu logística i administrativa de l’equip de rodatge de la sèrie televisiva Dime quién soy, produïda per Movistar+ en col·laboració amb DLO Producciones. Basada en la novel·la de Julia Navarro, està dirigida per Eduard Cortés (La vida de nadie, The Pelayos, Merlí) i protagonitzada per Irene Escolar (Gernika, Altamira o La corona partida), guanyadora d’un Goya a la millor actriu revelació per Un otoño sin Berlín (2015, Lara Izagirre).

La novel·la, i molt aviat la sèrie, suposa un viatge a través del segle XX  i els seus fets històrics més rellevants (de la Guerra Civil a la Segona Guerra Mundial) a través de l’apassionant vida d’Amelia Garayoa, una dona que va trencar amb les convencions socials per abraçar una vida plena d’aventures en diferents ciutats de tot el món. El rodatge es va iniciar el passat mes de juny i té prevista la seva emissió en 2020. Aquest projecte forma part d’Alcoi Film Office, presentat en la passada Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid, sent una entitat de caràcter públic que es constitueix amb la finalitat de promoure, impulsar i fomentar el sector audiovisual a la nostra ciutat atraient, incentivant, facilitant i donant suport al rodatge d’obres audiovisuals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: