La Fira Modernista arriba a la tercera edició

El Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta va inaugurar la III Fira Modernista amb el descobriment del cartell

Membres de La Cordeta amb la Regidora de Turisme, Lorena Zamorano

PMB.  Del 16 al 22 de setembre s’està celebrant a la nostra ciutat la III Fira Modernista que en aquesta ocasió compta amb Donya Amàlia, mare del músic José Carbonell García com a personatge central recordat que compta amb exposició pròpia. Durant aquesta setmana anirant celebrant-se cada dia rutes guiades pels edificis més significatius, representacions teatrals, sessions de cinema amb El último de Murnau i El chico de Chaplin, o exposicions com La indústria del paper a Alcoi amb inauguració a càrrec de la Mississippi Dixieland Jazz Band (capella Antic Asil, El Camí, 42) o Modernisme i invenció amb col.laboració de la UPV a la sala d’exposicions Fundación Mutua Levnte (Plaça d’espanya, 15). Per altra banda, l’Associació de Sant Jordi recupera l’acte fester de La Cucafera el dissabte 21 per la vesprada.

A la tarda del dilluns d’aquesta tercera edició, els carrers del centre de la ciutat van ser amenitzats pel Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta que també participarà en els actes centrals d’aquesta Fira durant el proper cap de setmana sent el punt central d’aquesta Fira el parc de la Glorieta on es celebrarà la XXVII Mostra de Dolçaines i Tabaleters d’Alcoi. Altres escenaris de la Fira es dispersen entre el Centre Cultural Mario Silvestre, el Cementeri Municipal, el MUBOMA, el Cafè Samarita (Sant Mateu, 66) on hi haurà música i poesia o una festa obrera a Cerveses Lluna (Barranc de Na Lloba, 31)

PDF  amb tota la informació III Fira Modernista Alcoi

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: