No va poder ser…

La Primitiva cau a la tercera eliminatòria del Campionat de Cotos del Mig Any

Moment de la primera partida contra els Abencerrajes celebrat als Salesians

PMB. La Primitiva va ser eliminada el passat dilluns 14 en la tercera partida del Campionat de Cotos emmarcat dins dels actes del Mig Any 2019. El duo de la banda derrotat pels Cids amb el resultat de 3-0 va ser representat per Cristóbal Yépez i Enrique Esteve. En les dues primeres convocatòries, el tàndem va derrotar a les filaes Abencerrajes i Xanos però en aquesta tercera jornada ja no va poder ser. Celebrades ja les semifinals d’aquest campionat, la final es celebrarà el proper dijous 24 entre els Cids i Almogàvers en els locals de la Filà Cordó. Des d’açí, donar les gràcies i l’enhorabona pel paper exercit pels nostres músics en aquesta alegre proposta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: