La Primitiva prepara el concert de Santa Cecília

La protagonista serà la soprano Mar Fernández Aliaga per la finalizatció dels seus estudis professionals

Mar Fernández Aliaga (Alcoi, 1998)

PMB.  La Corporació Musical Primitiva prepara la seva actuació per als propers concerts de Santa Cecília a celebrar el 23 i 24 de novembre al Teatre Calderón. En aquesta ocasió, continuant la tradición de La Vella d’acompanyar als joves membres que finalitzen els seus estudis, la banda actuará recolzant la saxofonista i, en aquesta ocasió, soprano Mar Fernández Aliaga que va finalitzar el Grau Professional de Cant al Conservatori Professional de Música ‘Josep Melcior Gomis’ d’Ontinyent el passat curs. Molt aviat, en aquesta mateixa pàgina oferirem tota la informació sobre aquest concert i totes les altres activitats esportives i culturals amb motiu de la festivitat de la patrona dels músics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: