Àngel Lluís Ferrando ens parla de «Mayday»

L’entrevista fou realitzada per al programa cultural de Radio Alcoy Tragaluz

Notes al programa, per Àngel Lluís Ferrando.

PDF Programa de mà

Àngel Lluís Ferrando als estudis de Radio Alcoy

PMB. El passat divendres 14, Àngel Lluís Ferrando era entrevistat per Maribel Vicedo al programa cultural de Radio Alcoy Tragaluz. Des del minut 24 de l’enllaç d’audio, el nostre director va explicant en què consisteix el programa del pròxim concert de la Primitiva Mayday a celebrar el diumenge 23 de febrer al Teatre Calderón. El títol és un crit d’alarma per denunciar i conscienciar sobre el preocupant canvi climàtic en un concert en el qual la Coral Veus Blanques d’Alcoi tindrà una col·laboració. (Entrades: www.ticketalcoi.com o en taquilla: de dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores i dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: