Un agraïment públic

Càrrecs festers decideixen adelantar quantitats econòmiques a la banda arran la crisi econòmica del Coronavirus

El passat mes de març a la seu de la Filà Muntanyesos (Foto: A. Adamuz)

PMB. La Corporació Musical Primitiva tenia adquirits en aquestes ajornades festes de Sant Jordi 2020 una sèrie de compromisos. Alguns d’ells com la Capitania Cristiana de la Filà Muntanyesos i l’Esquadra de Negres de la Filà Cordoneros han decidit avançar una quantitat econòmica d’allò estipulat per tal de pal·liar i suavitzar la greu crisi econòmica que travessa la banda a conseqüència de la pandèmia generada pel Coronavirus. Una iniciativa que ajuda a crear llaços de treball, música i Festa en aquests complicats mesos que ens ha tocat viure sense previ avís.
Des d’aquí, volem agrair públicament la seva generositat i deferència. Aquest gest ajuda i espenta a seguir endavant en aquest projecte conjunt que esperem vegi la llum el més aviat possible. Moltes gràcies i molts ànims a tots !!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: