Desescalada musical, una nova realitat

La Primitiva revisa la figura del Soci Simpatitzant i actualitza els seus avantatges

Més informació

PMB. Després de la tragèdia sanitària produïda per la pandèmia del Coronavirus, La Primitiva comença a adaptar-se a la nova realitat. Han estat tres mesos d’il·lusions truncades i projectes culturals paralitzats que, des d’ara, i amb els ànims renovats, poden veure la llum en aquestes primeres setmanes de desescalada.
Per aquesta raó, la banda necessita la teva ajuda i col·laboració. En els últims dies, ha decidit revisar la figura del Soci Simpatitzant, aplicant nous avantatges i facilitats al mateix preu de sempre, 30 € a l’any. Quantitat dedicada a sostenir la nostra casa, seu de La Primitiva i l’Escola de Música ‘Amando Blanquer’, així com la futura realització de noves activitats amb un nou disseny musical que tindrien com a protagonistes a la corporació i acadèmia.

Contacta amb nosaltres al correu cmp.alcoy@gmail.com i informa’t o pots també omplir aquesta sol·licitud que adjuntem on podràs assabentar-te de tots els privilegis de què gaudir com a Soci Simpatitzant.

Descàrrega PDF Solicitut Soci Simpatitzants

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: