La Primitiva reprén la seua activitat

La banda s’adapta a aquesta nova situació provocada per les mesures sanitàries contra el Coronavirus

Primer assaig parcial amb el metall (Foto: Vicente Cortell)

PMB. El passat 9 de juny, la Conselleria de Sanitat juntament amb la FSMCV, publicava el protocol sanitari per a que les societats musicals poguessin reprendre la seva activitat amb els assajos de banda en les seves respectives seus. Distàncies de seguretat, desinfecció de sales d’assaig, mesures extremes pel que fa a la higiene, esglaonament a l’entrada i sortida del local d’assajos, etc. són particularitats i criteris de seguir per al total compliment de les noves normes sanitàries per a la prevenció i propagació de la Covid-19.

La Primitiva repren el seu calendari d’assajos a partir del dimarts 16 amb alternança en l’assistència del metall, fusta i percussió. La banda va paralitzar la seva activitat el passat mes de març mentre preparava el concert fester de Diumenge de Rams definitivament cancel·lat. S’anirà informant en breu de les properes activitats musicals per a l’estiu en aquesta ‘nova normalitat’

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: