El Goya torna a obrir les seues portes

El periòdic El Nostre publica un treball de Pablo Martínez sobre aquesta sala de cinema durant varies setmanes

GoyaCIM Apolo. Comunicació Social. L’edició sabatina de El Nostre compta des del dia 7 d’agost amb una nova col·laboració durant un curt període. El diari anirà publicant durante un temps setmanalment en les seves pàgines finals la història del Cinema Goya realitzada pel nostre company Pablo Martínez. Aquest edifici ‘art deco’ va ser inaugurat com a sala de cinema el 1949 clausurant la seua activitat el 1993. Evitant visions nostàlgiques, amb aquest treball és pretèn realitzar una retrospectiva de les modes i tendències cinematogràfiques de la segona meitat del segle XX amb el nexe comú d’aquesta sala emblemàtica alcoiana. Los caballeros del Rey Arturo, Ben-Hur, El Cid, La guerra de les galaxias, El exorcista o la polèmica La portentosa vida del Pare Vicent (amb episodi terrorista inclòs) tindran cabuda en aquest treball fins arribar als últims èxits com Pretty Woman o Terminator 2. Hi ha també un capítol dedicat a la sala com eventual auditori i teatre en el qual les tres bandes van realitzar concerts festers. En el cas de la nostra banda, va gravar el seu primer disc Ecos del Levante Español o va realitzar alguns concerts de Diumenge de Rams en la dècada dels 50 del passat segle.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: