In Memoriam: Un record per a Rafael Pérez Ferrer

Rafael_PérezCIM Apolo-Comunicación social. Hem conegut i volem compartir la notícia de la pèrdua de Rafael Pérez Ferrer que ens ha deixat recentment. Va ingressar en la nostra banda el 1945 com a trompeta i, per motius professionals, la va deixar durant la dècada dels 50. També va formar part de l’Orquestra ‘Clipper’s’ en aquells anys. No obstant, la relació i amistat amb alguns músics de La Vella les va mantindre fins els últims dies com ens demostra les reunions amb Rafael Serra Carbonell o la visita a Enrique Abad Baldó pel seu 101 aniversari.

Des d’aquestes línies, tant des del Centre Instructiu Musical Apolo com de la Corporació Musical Primitiva volem expressar el nostre més profund condol per aquesta dolenta notícia, així com transmetre als seus familiars i amics, mostres i paraules de suport, afecte i de record per aquest músic que ens ha deixat. Descanse en pau.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: