Concert de comiat de Francisco Valor Llorens

El músic va finalitzar com a director de la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí després de tretze anys

Valor_Alfarrasí
Moment del concert de comiat a Alfarrasí

PMB. Dins de la VIII Campanya d’Intercanvis Musicals que organitza la FSMCV, va celebrar la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí un concert dijous passat 12 d’agost. Amb l’epígraf Gràcies, mestre! constava d’un programa de música festera entre els quals s’incloïen quatre obres del seu director, Francisco Valor Llorens. Carregat d’emotivitat, aquest concert significava el seu comiat com a director titular després de tretze anys d’activitat. En l’actualitat, juntament amb la nostra banda, assumeix també la direcció de La Primitiva de Callosa d’Ensarrià, iniciant així una nova etapa des del passat mes de juliol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: